Хүнсний аюулгүй байдлын үндэсний лавлагаа лабораториос ЖАЙКА буюу Японы олон улсын хамтын ажиллгааны байгууллагын Сургалт төгсөгчдийн холбоотой хамтран зохион байгуулж байгаа “Хүнсний аюулгүй байдлыг хангах нь” сургалтаар хүнсний эрүүл ахуйн шаардлага, аюулгүйн үзүүлэлтүүд, ур чадварын сорилт, хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүний хими, биологийн бохирдол, ерөнхий шаардлагын талаарх сургалт 2023 оны 12 сарын 01 ны өдөр зохион байгуулагдав. Уг сургалтанд Асгат ОНӨААТҮГ, Хүнс хангамж ОНӨААТҮГ, Багачууд ОНӨААТҮГ-ын эрүүл ахуйч нар болон, эрүүл мэндийн асуудал эрхэлсэн төрийн байгууллагууд, хүнс үйлдвэрлэгч аж ахуйн нэгжийн төлөөлөл болох 60 ажилтан, албан хаагчид оролцлоо. Онцлох мэдээ December 4, 2023 63